TBB Måleri & Design

Målarfärg kan behöva tilläggas på flertalet ställen innanför eller utanför en byggnad. När vi på Täby Bygg och badrum genomför renoveringar hos er kan vi även hjälpa till med måleri.

Självklart kan ni även anlita oss för endast måleritjänster också. Som målare behöver man ta hänsyn till skick material och underlag på det man målar. Handlar det om nyproduktioner eller renoveringar sker målningen ofta på mer anpassade underlag.

Vi har kunskapen som krävs och alla material som behövs för ett snyggt och väl genomfört resultat.

Vi hjälper dig med all typ av målning i stor Stockholm men målar främst i Täby. Vi erbjuder högsta service till våra kunder och även rådgivning när det önskas.

Vårat mål är att bidra med professionella resultat till nöjda kunder, därför gäller det att satsa på kvalité och väl fungerande metoder för att uppnå detta.

Trots att vi är ett mindre företag kan vi mer än gärna hjälpa dig med helhetslösningar som omfattar många hantverkarområden. Vi besitter behörighet inom måleri, el, snickeri, ventilation, VVS, köksrenoveringar och andra områden. Vill ni ha hjälp med måleri under en totalrenovering eller för andra syften så finns vi på Täby Bygg och Badrum där för att hjälpa er.

Företag liksom privatpersoner är varmt välkomna att kontakta oss för offert angående måleriarbeten. Vår Målar mästare Leif Karlsson hjäper er mer än gärna.

Vallentuna - Täby - Danderyd - Åkersberga - Sollentuna - Enebyberg - Östermalm - Waxholm - Österåker 

Följ oss !