Köksrenovering

Våra köksrenoveringar på Täby Bygg och Badrum kan omfatta hela arbetet med med VVS, el, måleriarbete, plattsättning, ventilation, snickeri och mycket mer. Eller så löser vi bara arbetet med rivning och byggnation av väggar, luckor, bänkar osv..

Hur arbetet ska läggas upp är i slutändan helt upp till er men vi har möjlighet att utföra hela arbetet av likaså omfattande som mindre omfattande renoveringar.

Självklart kan vi även fixa nybyggen av kök och även där bidra med smarta och moderna lösningar.

 

Kökstjänster kan vara allt inom totalrenovering så som rivning och uppbyggnad men även enklare och mindre projekt som tillbyggnad, köksinredning och smarta lösningar. Vi lyssnar på era önskemål och uppfyller de behov ni har.

Vi är såklart behöriga för att genomföra arbeten inom alla områden samt försäkrade. Stor fokus ligger på er som kund, att ni ska få tillgång till ett väl fungerande kök hela livet eller så länge som ni själva behagar. Vi pressar priserna vid helhet arbeten men erbjuder ändå kvalitativa resultat varje gång.

Vi är ett mindre företag men besitter stor kunskap inom alla tjänster vi har att erbjuda våra kunder. Utgångspunkten är Täby men vi hjälper även kunder i andra delar av Stockholm,  Vill ni veta mer om våra kökstjänster? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss vid frågor och rådgivning samt offert.

Kök Vallentuna, Kök Danderyd, Kök Sollentuna, Kök Enebyberg, Kök Åkersberga, Kök Upplands Väsby

Följ oss !