Om oss

Vi erbjuder totalentreprenad inom bygg och badrum.

Täby Bygg & Badrum är ett certifierat företag som erbjuder helhetslösningar inom Bygg,badrum & kök. Våra tjänster riktar sig både till privatpersoner och företag, och vi kan hjälpa dig med allt från badrumsrenoveringar och byggarbeten, om-,ny- & tillbyggnationer och mycket mer inom renovering. 

Vi har duktiga rörmokare som hjälper er med allt inom värme vatten & sanitet. 

Vi har goda samarbeten med certifierade el behörig elektriker. 

Vi är en firma som sitter på en stor kompetens. Tack vare att vi kan erbjuda våra kunder totalentreprenad så har vi ett extremt bra flöde på våra projekt. Går du i tankar om en komplett badrumsrenovering eller annan typ av renovering tjänar du alltså på att anlita oss för hela projektet, istället för att anlita olika firmor för de olika momenten.

Är du företag eller privatperson? och dessutom stationerad i Åkersberga, Täby, Vallentuna, Enebyberg, Danderyd eller Sollentuna. Du har då möjlighet att anlita oss för jobbet av byggnationen och kan känna dig trygg i arbetet vi utför åt er. Vi har stor erfarenhet och kunskap av det vi sysslar med och lägger stort fokus på kundnöjdhet. Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd när vi är klara med arbetet. Vi har dessutom alla de certifikat som krävs för de arbeten vi utför och allt är försäkrat via if företagsförsäkring.

Kontakta oss gärna för mer information!

Emil

Ekonomiansvarig/Ägare

Dennis

Projekt/Byggledare/ Ägare

Mickie 

Projekt/Byggledare

William

Snickare 

Leif

Målare

Pontus 

Plattsättare 

Markus

Snickare

Ilpo

Snickare

Markus

Snickare

KEVIN

Snickare

RIKARD

Snickare

MARTIN

Snickar lärling

Joel

Snickare

Följ oss !