SYSTERBOLAGET - TBB RÖR & VVS SERVICE AB

https://www.tbbrorvvs.se

På Täby bygg och badrum har vi kunskap om att hantera och arbeta med VVS. Självklart besitter vi de certifikat som krävs för säkra och godkända arbeten. Vi hjälper dig som söker våra tjänster i Stockholm men ni hittar oss främst i Täby. Trots att vi är en relativt liten firma har vi goda möjligheter till att erbjuda helhetslösningar till er som kund. Under renoveringen kan vi lösa allt från snickeri, el, VVS, måleri, ventilation och mycket mera. Med dessa förutsättningar kan vi även pressa priserna men ändå erbjuda professionellt resultat.


Vi utför allt inom VVS.  Bergvärme, Elpanna, Varmvattenberedare, Service, Blandar byte, Byta wc, Byta duchblandare, Byta köksblandare, Vatten buren golvvärme 

Det är viktigt att ni som kund blir erbjuden prestanda som håller under lång tid och är säkra för att brukas. När det kommer till vvs är det extra viktigt att allting blir korrekt utfört. Fel som orsakas av hantverkare kan bli allvarliga och omfattande.

Vi på Täby bygg och badrum garanterar er säkra resultat så ni kan känna er trygga under lång tid framöver. Vi är försäkrade och besitter kunskapen samt erfarenheten för att genomföra arbetet korrekt.

Det viktigaste för oss är att ni som kund blir nöjd oavsett företag eller privatperson. Mycket av vårat arbete går ut på att ni ska känna trygghet i arbetet vi utför och vara mer än väl nöjda med det slutliga resultatet.


Vallentuna - Täby - Danderyd - Åkersberga - Sollentuna - Enebyberg - Östermalm - Waxholm - Österåker 

Följ oss !